Scooter nodig op Curaçao?

Een betrouwbare scooter nodig in Curaçao? Dan ben je bij Caribbean Scooters aan het juiste adres. Wij verhuren betrouwbare scooters op Curaçao, namelijk de Kymco Agility.

Het meest verkochte en snelst groeiende scooter merk van Nederland, de Kymco Agility, wordt zelfs door koeriers gebruikt omdat deze zuinig is en altijd rijdt. Uiteraard is deze scooter ook zeer geschikt voor Curacao!

De Kymco Agility is van alle gemakken voorzien, heeft een 50cc blok, rijdt 55 km per uur, heeft een ruggensteun en opbergplaats onder de buddy. Geen Chinese imitatie maar een betrouwbare, kwalitatief goede scooter.

Dus wil jij rond kunnen touren op een scooter tijdens je verblijf in Curaçao? Doe een aanvraag en Caribbean Scooters helpt jou op weg!

Over Caribbean Scooters

Caribbean Scooters is onderdeel van MBG Curacao, een Nederlands familie-/ vriendenbedrijf dat zich 25 jaar geleden op Curacao heeft gevestigd. Met eigen monteurs, eigen voorraad van onderdelen en jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt rondrijden op het mooie Curacao!

Buiten de verhuur van scooters zijn wij algemeen actief in de verhuurmarkt voor stage & vakantie op Curacao. Denk hierbij aan autoverhuur via StudentenAutoVerhuur & Autoverhuur Curacao en de unieke tours die wij via Uncle Harry’s Crazy Tours organiseren. Vergeet ook onze Medicine Drinks niet te proeven!

Wij doen het net even anders dan de rest, altijd met een lach en daarbij zakelijk correct. Ook hebben we niet de overhead zoals de ‘grote jongens’, hierdoor kunnen we de prijs laag houden. Fun in the Sun!